#ToțiSuntemEgali: Candidatul la președinția CJ Maramureș să plătească dacă tot își dorește tratament egal

0
1303

Ieri candidatul PMP la funcția de președinte al Consiliuli Județean Maramureș, Romeo Dobocan a publicat pe pagina sa de socializare un ”apel la tratament egal pentru toți”, însoțit de o fotografie elocventă care îl are în centru pe actualul președinte al CJ Maramureș.

Culmea e că la scurt timp în spațiul public a apărut o altă fotografie (făcută la Mireșu Mare) în care Romeo Dobocan, prefectul județului Maramureș, secretarul de stat Creț, vicepreședintele CJ Maramureș, deputatul PMP de Maramureș – Todoran, ”respectă” distanțarea socială de ”mama focului”.

sursa foto: facebook.com

Nu o să comentăm subiectul, noi doar îl aducem în atenția opiniei publice pentru ca fiecare cetățean al Maramureșului să poată trage concluziile.

Ce a scris DOBOCAN: Apel la tratament egal pentru toți

Instituția Prefectului a anunțat aseară înăsprirea controalelor pe linia repectării măsurilor de igienă, distanțare fizică și de protecție individuală, în zonele aglomerate, terase, centre comerciale, piețe agroalimentare, târguri, hypermarket-uri și supermarket-uri, zone de agrement, piscine, etc, ca urmare a creșterii alarmante a cazurilor confirmate de Covid 19.

Nu contest măsurile și justețea lor. Sunt convins că decizia a fost luată cu responsabilitate, în urma unei analize pe date tehnice clare. Constat doar că omul simplu sau întreprinzătorul privat sunt cei care vor achita, din nou, nota de plată a iresponsabilității unor politicieni. Mă opun la o astfel de insolență, cât timp oameni politici, de la nivelul județului și Parlamentului, instigă prin comportament la nerespectarea măsurilor de prevenție.

Mi-am dorit să văd sancțiuni după „baia de mulțime” de marți (foto) la care au participat președintele PSD, Gabriel Zetea, președintele PNȚCD, Doru Dăncuș, și doamna deputat Cherecheș. Autoritățile în drept au trecut cu vederea gesturile acestor politicieni. Acum sunt gata să dea sancțiuni oamenilor.

Cer tratament egal pentru toți. Dacă Dobocan greșește, trebuie să plătească. Dar să nu plătească doar Dobocan, pentru că e cetățean minor, iar Zetea să aibă drept la orice, doar pentru că este „de prim rang”.  (sursa foto: fb/Doru Ioan Dăncuș)

#toțisuntemegali

Așteptăm amenzile, dacă tot vorbim de tratament egal, pentru nerespectarea distanțării sociale!

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.