TENTATIVĂ DE CRIMĂ ÎNGROZITOARE ÎNTR-UN MAGAZIN DIN DRAGOMIREŞTI / ACTUALIZARE: Un bărbat a înjunghiat o vânzătoare apoi și-a tăiat gâtul sub privirile unui localnic (FOTO, VIDEO)

0
3663

Azi, la ora 14.27, polițiștii din Dragomirești au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la un eveniment produs la un magazin de pe raza orașului, unde două persoane au fost rănite.

La fața locului au intervenit de urgență polițiștii din oraș și personalul medical, care a constatat decesul uneia dintre cele două persoane, un bărbat în vârstă de 40 de ani.

Cadavrul acestuia a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morții.

ACTUALIZARE 1

Conform informațiilor noastre incidentul s-a petrecut într-n magazin alimentar din Dragomirești. Femeia, vânzătoare în magazin, a fost înjunghiată în stomac de bărbat deocamdată nu se știe din ce motive.

Incidentul a fost văzut de un șofer aflat în trafic. Cel de la volan a oprit imediat și a încercat să îi acorde primul ajutor femeii, sunând la 112. În acel moment bărbatul efectiv și-a tăiat gâtul sub privirile îngrozite ale celui care oprise.

ACTUALIZARE 2

Cei doi, conform spuselor sătenilor, se pare că ar fi avut o relaţie. Femeia, căsătorită şi mama a doi copii, i-ar fi promis bărbatului care fusese plecat la muncă în străinătate că la întoarcere vor fi împreună. Acesta a revenit în ţară în urmă cu 16 zile, doar că 14 zile a stat în izolare la domiciliu. După ce ieşit din izolare, respectiv două zile, bărbatul a fost mai tot timpul beat. Azi a mers la magazin cu bicicleta pentru a discuta cu femeia. Aceasta l-a văzut prin vitrină şi a ieşit afară. Acolo au avut un schimb de replici dure, iar bărbatul a înjunghiat-o practic in stradă. Incidentul a fost văzut de un participant la trafic, care a oprit imediat, a luat-o pe femeie în maşina lui pentru a o transporta la Centrul de Permanenţă din Dragomireşti.

În timp ce femeia era urcată în maşină, agresorul şi-a tăiat gâtul din două mişcări. Întreg incidentul şocant a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în zonă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.