DE SENZAȚIE: VIDEO – Potop în Maramureș, în bikini pe stradă prin Baia Mare (ACTUALIZARE)

0
10323

În timp ce Maramureșul dar și județele limitrofe erau efectiv ”bombardate” cu alterte de cod galben și cod roșu de fenomene meteo violente, în municipiul Baia Mare a fost liniște și soare. Cald, chiar prea cald.

O tânără a profitat de vremea excelentă și a ieșit la plimbare îmbrăcată doar în costum de baie. Evident, un accesoriu esențial nu i-a lipsit: poșeta de pe umăr.

https://baiamare24.ro/2020/06/11/de-senzatie-video-potop-in-maramures-in-bikini-pe-strada-prin-baia-mare/

#Baia MareDetalii: https://baiamare24.ro/2020/06/11/de-senzatie-video-potop-in-maramures-in-bikini-pe-strada-prin-baia-mare/

Publiée par Vasile N. Dale sur Jeudi 11 juin 2020

Băimărenii au întors capul după femeie și au șușutit fără încetare. (foto: Carmen Oșan/facebook.com)

UPDATE

După ce s-a plimbat prin tot orașul, femeia a făcut câteva selfiuri în parcul Mara din Baia Mare. Apoi a fost oprită și legitimată de Poliția Locală Baia Mare, aplicându-i-se o amendă contravențională.

Viitură de Poienile de Sub Munte

Între timp în județ potopul s-a abătut asupra oamenilor. O viitură puternică s-a abătut cu puţin timp în urmă asupra zonei cătunului Cvasniţa – Poienile de Sub Munte.

Norocul familiei Benzar a fost că au observat din timp cum se prăvălesc apele de pe munte şi cu ajutorul vecinilor au încercat să stăvilească viitura, pentru ca apa să nu intre în casă. Apele au intrat în curte, au acoperit grădina, au distrus drumul.

ANM a emis un COD PORTOCALIU valabil până la ora 22:30 pentru zona de munte de peste cota 1800 m. Vor fi afectate localităţile Borșa, Vișeu de Sus, Poienile de Sub Munte, Moisei, Săliștea de Sus, Vișeu de Jos, Ruscova, Bistra, Repedea, Săcel, Bogdan Vodă, Leordina.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.