SE ASCUT SĂBIILE? Luptă între Cherecheș și Gavra pentru fotoliul de primar al municipiului Baia Mare

0
13774

Puțin peste două luni până când ar trebui să avem alegeri locale în România. În Maramureș, adevărata luptă se va da pentru Primăria Municipiului Baia Mare. La ce scenarii ne putem aștepta, după ce Sorina Pintea (care ar fi fost adevăratul oponent al actualului edil Cherecheș) a ieșit din definitiv din cursă și nu va mai candida la fotoliul de primar?

Din ce se știe până acum, oricât își doresc unii să intre în această competiție, practic în septembrie (dacă vom avea alegeri) lupta se va disputa între doi piloni: mamutul Cherecheș și challanger-ul Gavra.

Auzim că lupta se ascute pe toate fronturile. Se vorbește chiar că actualul edil Cherecheș i-ar pregăti lui Gavra ”ISTORICUL” de la Serviciul de Asistență Socială. În acest ”istoric” s-ar prezenta ce învârteli a făcut Gavra pe-acolo. O să vă arătăm în curând ce a scris Adi Rusu din 2016 despre acest subiect.

Dar chiar să aibă Gavra probleme??? Nu cumva tot primarul l-a pus, indirect? Nu cumva va arunca la gunoi Cherecheș propriile hotărâri doar de dragul de a-l ”lovi” pe Gavra fără să îi pese de consecințe?

În schimb, de cealaltă parte, Gavra știe procente despre cei în 9 ani ai lui Cherecheș de Primărie. Nu ne rămâne decât să vedem ce va spune și mai ales cât în ”istoricul” ce se aude că îl pregătește. Cel mai probabil îl va acuza pe Gavra, printre altele, și de incompatibilitate. Gavra va răspunde că preferă să fie incompatibil decât trimis în judecată în mai multe dosare.

Și uite așa vom avea o vară electorală extrem, extrem de fierbinte.

vom reveni

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.