VEZI – Reacția lui Dorian Popa referitoare la produsele Plush Bio

0
1832

Zeci de tinere din România care au folosit cremele create de Ioana Marinescu spun că s-au trezit cu fața distrusă și cu viața socială afectată. Unele dintre ele au făcut plângeri către autorități, acuzând modul în care au fost păcălite de cea numită “dermatologul vedetelor”, deși nu e medic.

Mai multe vedete și influenceri au promovat Plush Bio prin postări pe rețelele de socializare, influențând astfel mai multe tinere să aleagă cremele Ioanei Marinescu, supranumită și “dermatologul vedetelor”.

Dorian Popa este printre puținele vedete masculine care fac reclamă brandului, însă este printre cei mai activi. În urmă cu câteva zile, el s-a filmat în fabrica Plush Bio, iar înregistrarea de 16 minute a fost publicată pe YouTube, unde are 1,65 milioane de abonați. Pe Instagram e urmărit de 1,8 milioane de fani și de 900.000 pe Facebook

Vă redăm mai jos mesajul INTEGRAL transmis de către Dorian Popa pentru Libertatea.ro

“Evident că folosesc produsele, întrucât NU aș fi promovat brand-ul dacă nu le-aș fi încercat. Așa cum am menționat și pe canalul meu de Youtube PRIMUL lucru pe care îl fac înainte de a demara o colaborare, este să cer produsele pentru a vedea dacă are sens ideea de colaborare sau NU.

Este JUST faptul că eu folosesc doar produsele de reîmprospătare a tenului, produse de uz cotidian și fără efect dermatologic, doar cosmetic (spray cu acid hialuronic sau colagen, măști de reîmprospătare a tenului obosit, cremă hidratantă de zi) întrucat NU am nici o problema cu tenul (acnee). Am aproape un an de când folosesc produsele, an în care m’am postat de nenumărate ori, chiar în timp ce îmi aplicam produsele și chiar și în timp ce stăteam cu produsele (măști) pe față.

Sunt profund dezamăgit de faptul că dintr’un scandal apare un asemenea neadevăr (mă refer strict la informația că eu NU folosesc produsele) pe care oamenii îl folosesc pentru a mă jigni și sunt șocat de limbajul ce se folosește în acest context creat.

Din câte am învățat eu la școală și în viață, România este o țară care are instituțiile necesare și competente pentru a putea DECIDE dacă o societate comercială funcționeaza sau NU în legalitate.

Nu aș vrea să ajung până în punctul invocat de cei care creeaza acest val și să intru în acel scenariu de film în care totul este corupt și efectiv nimeni nu știe ce se întâmplă “în spatele cortinei”.

Educația și inteligența mă obligă să plec de la prezumția de nevinovăție, cu atât mai mult cu cât FOLOSESC produsele de 11 luni, și să las AUTORITĂȚILE să își facă treaba.

Daca acestea vor decide că, pe partea produselor antiacneice, există o problemă.. atunci acela va fi adevărul și cu siguranță și poziția mea va fi pe măsură! Până atunci consider că oamenii care NU folosesc produsele și sunt acolo (grupul de Facebook defăimător) doar de distracție ar trebui să își vadă de treburile lor, iar cei care au avut REALE probleme de la produse sa mearga ÎN INSTANȚĂ, unde CU SIGURANȚĂ li se va face dreptate. NUMAI Instanța si AUTORITĂȚILE pot face lumină în acest caz, NICIDECUM oamenii care NU au folosit produsele (“avocatul poporului” – metaforic vorbind).

Rog, respectuos, pe toți cei care SUSȚIN că eu NU aș fi folosit produsele să se documenteze mai atent, întrucât eu am dovezi stocate în platformele mele de social media ce relevă faptul că FOLOSESC aceste produse (repet NU și cele vizate/antiacneice), ceea ce implicit atestă faptul că afirmă neadevăruri despre mine!!!

La fel cum evaziunea fiscală a fost, este și va fi pedepsită de STAT.. de asemenea și fabricarea de produse ce pot dăuna oamenilor a fost, este și va fi depistată și pedepsită TOT de stat. NU AM cunoștinte de FARMACOLOGIE, însă dacă efectele adverse, prezente la ORICE MEDICAMENT DIN LUME, nu se înscriu în parametri normali sau nu au fost mentionate unde/cum trebuie, ține de INSTITUȚIILE STATULUI să elucideze acest mister.

Până la acest punct eu susțin în continuare brand-ul care NU mi-a cauzat nici o problemă (PREZUMȚIA de NEVINOVĂȚIE), aștept cu NERĂBDARE soluționarea de către statul roman și rog toți oamenii să se focuseze asupra aflării adevărului și nu a defăimării mele. Hatz cu MULȚUMEEESC!

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.