FOTO – Mesaj dur pentru preoții unui lăcaș de cult din Tăuții Măgherăuș

1
1192

”Una din cele mai arogante și nesimțite idei ai multor preoți ortodocși din România a fost ”împărțirea” slujbelor din biserică cu toată lumea, prin boxele scoase afară. Să bage cu forța religie la păgânimea din orașe, mama lor de atei!

O perioadă oamenii au îndurat. Nu dădea bine să te iei de Biserică că ți-era frică că te bate Dumnezeu Sau Părintele, sau enoriașii mai cucernici.

Cei care comentau sau rugau preoții să mai taie volumul Sfintei Liturghii li se replica că majoritatea oamenilor se bucură să aude dumnezeieștile cântări și să-și pună termopane dacă nu le place.

foto: Radu Oltean, facebook.com

Iată că într-un orășel din apropierea orașului Baia Mare, Tăuții-Măgherăuș, unde enoriașii se săturaseră să tot asculte slujbele la difuzor, dat la maxim (se auzea și la 2 km distanță), cineva, cu simț civic, probabil personificarea furiei întregului cartier, a lăsat un mesaj pe Sf. Lăcaș.” a scris Radu Oltean pe facebook.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

La data de 03 mai a.c., polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați că peretele exterior al unei biserici din oraș a fost distrus.

Verificările efectuate au relevat că în noaptea de 02 spre 03 mai, persoane necunoscute au scris cu vopsea albă diferite mesaje pe peretele exterior al bisericii de lemn. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 1.500 de lei.

n cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere în vederea identificării autorilor și luării măsurilor legale.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. Bravo lui,felicitări ptr gest,am fost nevoit să mi vând apartamentul cumpărat de pe str Bogdan Vodă, din cauza urletelor SI clopotelor acelui nesimțit SI flamand de bani de popa.Seara la 21.30,in toate zilele săptămânii,clopote ptr nu știu care mort din Chiuzbaia,nu vorbesc de tras clopote de cinci ori pe zi.Slujbe cu urlete,nu am putut sa am o zi liniștita din cauza nesimțitului asta, așa sunt toți.Daca are curaj careva mega ortodox îl aștept să ne întâlnim sa ii povestesc ce înseamnă să trăiești lîngă un nebun de popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.