SĂLIȘTEA DE SUS: Au lăsat pachetele la magazin iar bătrânii au rămas fără măști și dezinfectant

0
718

Un cititor al nostru din Săliștea de Sus ne-a trimis câteva rânduri în care își exprimă nemulțumirea față de modul în care autoritățile locale din orașul amintit au gestionat distribuirea unor pachete cu măști și dezinfectant la persoanele de vârsta a treia din localitate.

”Bună seara. Vreau să vă spun ce s-a întâmplat la Săliștea de Sus. Poate dumneavoastră mă puteți ajuta sau lămuri cu ceea ce s-a întâmplat. Este vorba despre pachetele care s-au dat la persoanele de peste 65 de ani și care conțin măști și ceva dezinfectante. La Săliștea de Sus aceste pachete s-au lăsat la magazine. Nu s-au distribuit la persoanele în vârstă, acasă, așa cum s-a întâmplat în alte localități.

Bunica mea are 86 de ani. În intervalul în care aceste măști erau la magazin ea nu avea voie să iasă din casă conform ordonanței militare. Când a mers la magazin nu mai era niciun pachet pentru ea. Și nu e singura. Multe alte persoane în vârstă au rămas fără pachet. Eu mă întreb dacă persoanele de peste 65 ani nu au voie să iasă din case decât într-un anumit interval de ce le-au lăsat totuși la magazin? Au dat pachetele la persoane care nici măcar nu se încadrau în această categorie de vârstă. Și săracii bătrâni au rămas fără nimic. Din fericire eu i-am cumpărat bunicii tot ceea ce este necesar, dar îmi este ciudă pentru că nu s-a procedat corect. Îmi pare rău că nu am înregistrat cu telefonul când mi-au spus de la magazin: ”Ce am avut am dat la niște prieteni care vin mai des la magazin” ne-a scris cititorul nostru.

Așteptăm și punct de vedere oficial din partea Primăriei Orașului Săliștea de Sus

foto arhivă

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.