EXCLUSIVITATE / ACTUALIZARE: Pompier confirmat pozitiv cu COVID-19 la Vișeu de Sus. 10 colegi din subunitate, în autoizolare

0
713

Un subofiţer de la subunitatea de pompieri Vişeu de Sus din cadrul ISU Maramureş a fost transportat la Spitalul de Boli Infecţioase din Baia Mare după ce a fost testat pozitiv cu noul corona.
Imediat la subunitatea de pompieri au fost luate toate măsurile, respectiv a fost dezinfectată, la fel îmbrăcămintea şi maşinile de intervenţie.

Totodată, DSP Maramureş a deschis o anchetă epidemiologică la nivelul subunităţii, 10 dintre colegii pompierului cu care avusese contact direct sunt în autoizolare.
Ancheta este desfăşurată şi în afara subunităţii. Nu se ştie în ce împrejurări a contactat pompierul virusul, în ultima perioadă el luând parte parte la multe intervenţii.

ACTUALIZARE – CJSU MARAMUREŞ

Pompierul de la Secția de Pompieri Viseu de Sus a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase Baia Mare dupa ce a fost confirmata infectia cu COVID-19. În conformitate cu procedurile stabilite s-a efectuat dezinfecția mijloacelor de intervenție, respectiv a echipamentelor. Directia de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. Colegii cu care a intrat in contact direct pompierul sunt in izolare la domiciliu (10 persoane).

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.