IN DA HOUSE FESTIVAL – PRIMUL FESTIVAL ONLINE CU SCOP CARITABIL

0
690

Global Records organizează primul festival online cu scop caritabil, pe TikTok, InDa House Festival!

Artiștii și creatorii de conținut Global Records și DJii Virgin Radio își petrec Paștele alături de fanii lor, pe 17, 18 și 19 aprilie.

Global Records & TikTok au avut inițiativa organizării primului festival online pe TikTok, In Da House Festival, pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru lupta împotriva COVID-19, în parteneriat cu Virgin Radio Romania.

În cele 3 zile, artiștii, creatorii de conținut și DJii Virgin Radio vor desfășura diverse activități pentru a interacționa cât mai bine cu urmăritorii, live, pe conturile lor de TikTok. Fie că vorbim despre sesiuni de fitness, concerte live, parenting sau jocuri cu copiii, tutoriale de make-up și de gătit sau sesiuni live de compoziție, toți le vor asigura fanilor buna dispoziție și împreună se vor distra și vor ajuta.

În timpul festivalului, participanții sunt încurajați să facă donații către Asociația Zi de Bine, pentru a contribui astfel la achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare spitatelor din România în această perioadă.

PROGRAM 17 APRILIE 2018

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.