FOTO: PRINS DE JANDARMI – Un tânăr a încercat să îi ducă unui amic aflat în carantină institituționalizată canabis ascuns în deodorant

0
312

La un centru de carantinare s-a prezentat astăzi, 13 aprilie a.c., un tânăr cu un pachet pentru un prieten care se afla, conform procedurilor stabilite de legislația în vigoare, în carantină instituționalizată.

Cei doi jandarmi aflați în dispozitiv și care executau misiunea de pază au procedat la verificarea pachetului și au descoperit ascuns în interiorul unui recipient un plic din material plastic, transparent, în care se afla o substanță vegetală, de culoare verde-oliv, cu miros înțepător.

Jandarmii au procedat la întocmirea unui procesul verbal și care împreună cu substanța descoperită au fost predate polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare pentru continuarea cercetărilor.

“Atragem atenția cetățenilor că în situația în care intenționați să aduceți produse alimentare sau diferite bunuri materiale persoanelor aflate în carantină, acestea vor fi verificate de către jandarmii aflați în dispozitivele de pază la centrele de carantinare. De asemenea, nu este permisă introducerea în locațiile de carantinare a băuturilor alcoolice, armelor, substanțelor cu efect halucinogen sau a altor obiecte interzise. Nerespectarea măsurilor și a prevederilor legislației în vigoare atrage sancțiuni contravenționale sau penale, după caz”, spun reprezentanţii CJSU Maramureş.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.