TUPEU DE BAIA MARE – Prins de polițiști locali în timp ce se plimba cu scuterul, fără permis (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

0
531

Unii băimăreni nu renunță la obiceiurile proaste și demonstrează că nici o pandemie nu le învinge tupeul de a face ilegalități. Este și cazul unui tânăr de 21 de ani din Baia Mare care, se pare, nu prea ia în serios legea. Tânărul a fost prins ieri, pe strada Școlii din municipiu, în timp ce își conducea scuterul.

Cel mai probabil, Poliția Locală l-a oprit pentru a-i verifica declarația pe propria răspundere (ori cea emisă de angajator, după caz). Nu mică le-a fost mirarea când au descoperit, însă, că acesta circula fără permis de conducere. Polițiști locali au luat imediat legătura cu polițiștii rutieri care au și preluat cazul.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis. Și proprietarul scuterului s-a ales cu dosar penal pentru că i-a încredințat scuterul unei persoane care nu deține permis de conducere. (info text actualMM.ro)

IPJ MARAMUREȘ: A condus un moped chiar dacă nu deţine permis de conducere

 Poliţiştii rutieri, din Baia Mare au întocmit dosare penale şi continuă cercetările, urmând a dispune măsuri legale faţă de doi tineri, pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

În fapt, un tânăr, de 21 de ani, a fost depistat  conducând un moped pe strada Școlii din municipiu, fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În urma verificărilor, poliţiştii au mai constatat că mopedul avea RCA expirat.

La sediul Biroului Rutier Baia Mare s-a prezentat proprietarul mopedului, care a declarat faptul că i-a înmânat personal cheile mopedului tânărului pentru a fi condus pe drumurile publice, deși cunoștea că acesta nu este posesor de permis de conducere. Proprietarul va răspunde deasemena penal pentru fapta comisă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.