EXCLUSIV VIDEO / ACTUALIZARE: Șofer inconștient la BORȘA. Copilaș ținut în picioare pe scaunul din față al mașinii. În urma imaginilor poliţia s-a sesizat din oficiu

0
1778

Inconștiența maximă la Borșa. Un șofer și-a filmat copilașul în timp ce stătea în picioare pe scaunul din față al mașinii pe care o conducea cu viteză. Micuțul se ținea cu o mână de centură iar manelele răsunau în vehicul.

Imaginile au fost postate pe story-ul de facebook al unei borșence și au ajuns și în posesia Poliției Rutiere Maramureș.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

În urma imaginilor postate pe o retea de socializare, cu un copil transportat pe scaunul din față a unui autoturism fără utilizarea elementelor de siguranță, polițiștii orașului Borșa s-au sesizat din oficiu și au demarat activități specifice în vederea clarificării stării de fapt și luării măsurilor legale.

Până în acest moment a fost identificat minorul, copil de 2 ani, și mama acestuia, de 25 de ani, care a fost sancționată contravențional pentru nesupravegherea minorului.

În continuare se efectuează verificări pentru identificarea persoanei care a condus autoturismul, în vederea luării măsurilor legale.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.