EXCLUSIV CAMERĂ SUPRAVEGHERE: ALERTĂ LA GRANIȚĂ – Ar fi trecut granița ilegal dar sunt de negăsit. Percheziții în Lunca la Tisa (ACTUALIZARE)

0
2420

Situație alarmantă la granița României cu Ucraina, în zona localității Lunca la Tisa. Acolo conform cititorilor noștri mai multe persoane ar fi trecut ilegal granița din țara vecină și ar fi dispărut pe teritoriul țării noastre.

Poliția de Frontieră Maramureș a intrat în alertă. Un cititor al site-urilor noastre ne-a transmis imagini foto și video surprinse de camerele de supraveghere instalate la gospodăria sa pe care se vede clar cum echipajele polițiștilor de frontieră păzesc imobilul întreaga noapte iar ziua următoare, în prezența unui procuror, încep perchezițiile.

”Eu sunt la muncă în Cehia. Au stat toata noaptea și mi-au păzit casa și dimineața au făcut percheziții. Mi-au spus că au trecut granița mai multe persoane și credeau că s-au ascuns la mine. Tatal meu și fratele meu au mers să vadă ce se întâmplă, eu am vorbit doar prin telefon cu ei. Nu au găsit nimic” ne-a transmis cititorul nostru.

Ba mai mult, conform unor alte surse ale noastre, în cursul zilei de ieri la 112 ar fi sunat un angajat al MAI care ar fi alertat poliția de frontieră. Acesta ar fi văzu un cetățean care cara o valiza pe DN18 în zona dealului Hera. Se pare că era un bărbat care ar fi ajuns ilegal în România.

ACTUALIZARE – CE SPUNE ITPF SIGHETU MARMAȚIEI

În noaptea de 19/20 martie a.c., pe timpul unor misiuni de supraveghere și control în zona de competență, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au observat două persoane care au trecut, prin apa râului Tisa, din Ucraina în România.

Drept urmare, colegii noștri s-au deplasat în zona în vederea efectuării unor verificări specifice, anunțând totodată și autoritățile de frontieră ale statului vecin despre eveniment.

La apariția patrulelor Poliției de Frontieră, cele două persoane au fugit, iar ulterior s-au întors pe teritoriul ucrainean. În continuare, se fac cercetări pentru documentarea întregii activități infracționale împreuna cu autoritățile de frontieră din Ucraina, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.