FOTO/VIDEO EXCLUSIV – MARAMUREȘENI – Mii de români așteaptă de 10 ore să intre în țară prin PTF Nădlac II. Coloane de 15 km pe șase benzi

0
681

Imagini foto și video am primit de la un maramureșean prins în haosul de la PTF Nădlac II. Șofer de camion acesta ne-a declarat că stă de peste 10 ore pentru a intra în țară, după ce a vine din Polonia.

”Nu este posibil așa ceva. Înțelegem multe, dar ce se întâmplă aici e halucinant. De 10 ore sunt aștept să intru în România. În ultimele două ore am înaintat 5 metri. La televizor vedem că o mașină e verificată destul de repede. Mint. Se verifică li 10-20 minute o mașină înainte de a intra. Sunt TIR-uri, camioane de 3,5 tone dar și foarte, foarte multe autoturisme” ne-a scris maramureșeanul nostru.

”Ulterior efectuării controlului specific la intrarea în țară, persoanele sunt sunt preluate de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică pentru completarea declaraţiei pe proprie răspundere și efectuarea controlului epidemiologic. După încheierea formalităților și stabilirea măsurile dispuse de către personalul medical aflat în punct, mașinile sunt preluate de către echipaje de poliţie şi jandarmi pentru a fi conduse spre locațiile stabilite pentru carantinare sau pentru autoizolare”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.