BAIA MARE: Impact frontal între un BMW şi un taximetru. Șoferița vinovată era beată (FOTO/video)

0
2087

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp la intersecția dintre buelvardul Traian și strada Bogdan Vodă din municipiu.

Potrivit informațiilor noastre, se pare că o femeie care conducea un autoturism marca BMW a forțat trecerea prin intersecție pe culoarea roșie a semaforului și a intrat într-un impact frontal cu un taximetru care circula din sens opus.

Momentan nu se știe care este starea persoanelor implicate în accident. Vom reveni cu informații.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi dimineată, la ora 6.30, pe bulevardul Traian din municipiul Baia Mare, s-a produs un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

O femeie în vârstă de 43 de ani din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Traian, a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasesns şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 62 de ani. În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autovehicule şi vătămarea corporală a conducătoarei auto care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul bărbatului şi 0,57mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul femeii. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse masurile legale.

credit foto: Lorant Weisz, Cristian Ciobanu, Star Istvan

sursa info: ActualMM.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.