ACTUALIZARE – Tribunalul Maramureș, evacuat după ce s-a primit un plic cu un praf alb suspect. Activitatea instanței a fost reluată (VIDEO/FOTO)

0
694

Agitaţie mare la Judecătoria Baia mare, azi. Toate procesele au fost suspendate, oamenii fiind evacuaţi din clădire, asta după ce s-a primit un plic cu o praf alb suspect.

La faţa locului intervin echipaje de poliţie, pompieri, SRI, pompierii CBRN, un echipaj de la Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Toxice.

Potrivit primelor informaţii, patru persoane au intrat în contact cu substanţa necunoscută.

ACTUALIZARE 1 – TRIBUNALUL MARAMUREȘ
“Aducem la cunoştinţa opiniei publice că în cursul zilei de astăzi, 27 februarie 2020, în intervalul orar 11.20-13.00, accesul în sediul Palatului Justiţiei a fost restricţionat iar şedinţele de judecată au fost suspendate.

Aceste măsuri au fost dispuse în scop preventiv, în contextul în care, la Oficiul Poştal situat în incinta Tribunalului Maramureş, s-a primit un plic al cărui conţinut a ridicat suspiciuni.

Ulterior intervalului orar menţionat, activitatea instanţei a fost reluată fără incidente”, se arată în comunicatul transmis de Tribunalul Maramureş.

ACTUALIZARE 2 – IPJ MARAMUREŞ
Azi, în jurul orei 11.30 polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei din cadrul Serviciului Criminalistic, alături de echipa de decontaminare din cadrul ISU MM și de grupa pirotehnică din cadrul SRI Maramureș s-au deplasat în incinta Tribunalului Maramureș, unde o angajată a identificat un plic suspect, care conținea o substanță solidă grunjoasă.

Toate persoanele care au intrat în contact cu respectivul plic au fost consultate de către un echipaj medical sosit la fața locului.

Probele ridicate urmează să fie supuse unei expertize criminalistice de specialitate.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de produse sau substanțe toxice.

BaiaMare24.ro

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.