TÂRGU LĂPUȘ: Minori francezi identificaţi la scurt timp după sesizarea dispariţiei (galerie foto)

0
499

Poliţia oraşului Târgu Lăpuş a fost sesizată despre faptul că, azi, în jurul orei 10.45, trei minori de naţionalitate franceză au părăsit un Asociaţia Meusiană pentru Salvarea Copilului, Adolescentului şi a Adulţilor din localitatea Borcut, unde erau cazaţi, fără acceptul personalului.

Pentru căutarea celor trei minori, doi băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, au fost mobilizaţi de îndată poliţişti şi jandarmi care au început imediat căutările. Întrucât în proximitatea centrului se află o zonă împădurită, a fost solicitat şi sprijinul câinilor de urmă de la Grupa Canină.

La ora 13.00, unul dintre minori s-a întors singur la centru, iar ceilalţi doi au fost căutaţi în continuare pe o suprafaţă de aproximativ 10ha de teren greu accesibil dintre localităţile Cufoaia – Borcut – Răzoare – Târgu Lăpuş.

Copiii au fost găsiţi în pădure în jurul orei 14.40 cu sprijinul “ colegilor” Vis şi Teba, conduşi de agent şef adjunct Ţâţoc Alin şi agent principal Coste Denis. Pe perioada plecării, minorii nu au fost victime ale niciunei infracţiuni. Aceştia au fost predaţi educatorului A.M.S.E.A.A.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.