ACTUALIZARE / AGRESIUNE – Tânăr bătut crunt de cinci persoane și lăsat să zacă pe trotuar, în Baia Mare (FOTO)

0
1974

Miercuri, 29 ianuarie, în jurul orei 22.25, un tânăr a fost bătut crunt de cinci indivizi, lângă stația Rompetrolul, situată în apropiere de mall-ul Vivo! din Baia Mare.

Conform informațiilor existente, agresorii au ieșit dintr-un bar situat în proximitate, după care l-au lovit de mai multe ori, până l-au lăsat lat pe asfalt. Speriată, o femeie care își plimba câinele prin zonă, a luat-o la fugă, văzând scenele de o atare violență.

La fața locului au ajuns un echipaj al Poliției Baia Mare și o ambulanță. Echipajul medical a preluat victima și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Baia Mare. Polițiștii continuă cercetările și așteaptă acum rezultatul expertizei medicale.

ACTUALIZARE – „Primele verificări au relevat că este vorba despre un băimărean în vârstă de 39 de ani, în stare de ebrietate, care ar fi fost agresat de către trei tineri necunoscuți. Până în acest moment, acesta nu a dorit să depună plângere”, a declarat, pentru DirectMM.ro, Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Sursa text și fotoDirectMM.ro

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.