ACTUALIZARE: Bărbat din Breb călcat de cai aproape de Creasta Cocoșului. La 35 de ani a murit sub privirile soției (galerie foto/video)

1
2977

Salvamontiştii maramureşeni au parte de un weekend agitat. Cu puţin timp în urmă au fost solicitaţi la salvarea unei persoane aflata în pădure, într-o zona cu acces dificil, Budești – Cavnic, drumul spre Creasta Cocosului, călcată de cai, aflata în stare de inconștiență cu puls slab și respiratie greoaie.

Echipajul de prim răspuns al Salvamont Maramureș se deplasează de urgenta la fata locului, la fel două echipaje SMURD din Baia Mare şi Cavnic.

A fost solicitat și elicopterul SMURD de la Jibou care se va deplasa la accidentat.

Tot azi au fost solicitaţi la Borşa, la salvarea unei turiste.

ACTUALIZARE

Din păcate persoana bărbatul accidentat la Budești are semne vitale slabe. I se fac manevre de resuscitare. La faţa locului a ajuns şi elicopterul SMURD.

Bărbatul, în vârstă de circa 35 de ani, era însoţit de soţie în pădure în momentul în care, din motive neştiute, caii au scăpat de la căruţă şi l-au călcat.

După minute în şir de resuscitare, dr. Tranca, din cadrul echipajului care s-a deplasat cu elicopterul SMURD, a declarat decesul tânărului.

” Domnul sa-l odihneasca, iar familiei sa-i dea alinare”, transmit salvamontiştii maramureşeni.

Drumul pe care se aflau cei doi cu căruţa era în pantă, cu gheață pe el. Căruța, neîncărcată, a alunecat, astfel bărbatul a ajuns sub copitele cailor. El a suferit leziuni la nivelul capului, având capul zdrobit.

Corpul său a fost transportat la morgă pentru necropsie.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.