ACTUALIZARE – Un nou accident între Cavnic și Budești. Două victime încarcerate

0
946

Un nou accident de circulație a fost semnalat între Cavnic și Budești, în seara aceasta, înainte de ora 21.00.

Din primele informații, o mașină s-a răsturnat la ieșirea din oraș și au rezultat două victime încarcerate, dar conștiente.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: Adaptaţi viteza la condiţiile de drum!

Aseară, în jurul orei 21.00, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie, produs în apropierea localităţii Budeşti, în urma căreia o persoană a fost rănită.

Verificările poliţiştilor au relevat că şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat, a intrat în coliziune frontală cu parapetul metalic de protecție, după care a părăsit partea carosabilă prin dreapta și s-a răsturnat pe plafon.

În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerei de pe locul din dreapta faţă din autoturism, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale şi nu a rămas internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.Acesta a fost condus la U.P.U Sighetu Marmaţiei în vederea recoltării unei mostre biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

BaiaMare24.ro

foto arhivă

Citește și

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.