ÎNGROZITOR – Un tânăr artist maramureșean a pierdut lupta pentru viață (VIDEO / FOTO)

0
5579

Veste tristă pentru iubitorii de folclor din Maramureș. Un tânăr cântăreț de muzică populară a murit la numai 29 de ani.

Conform apropiaților, Mircea Nan și-a început cariera în adolescență, iar de atunci a participat la diverse evenimente de profil.

În 2017, însă, Mircea s-a îmbolnăvit de o afecțiune foarte gravă, fapt pentru care a fost operat de câteva ori.

Apropiații îl descriu ca pe un tânăr extrem de glumeț și sensibil, motive pentru care era îndrăgit de cei din jur.Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe, multora nevenindu-le să creadă că Mircea nu mai este!

“Dumnezeu sa te odihnească în pace si liniste sufletească al nostru prieten si coleg. Ai plecat dintre noi, sa canti ingerilor alături de ceilalți colegi, dar totusi toti parca plecati prea devreme, prea repede ???. Sincere condoleante familiei”, a scris Florin Dunca.

“Drum lin spre cer Mircea Nan !?. Dumnezeu sa te odihneasca in pace coleg si prieten drag… Condoleanțe familiei ?”, a scris și Bogdan Gheorghe Băban.

“Drum lin spre cer prietenul si colegul nostru drag Mircea Nan! Dumnezeu sa te ierte si sa iti dea odihna vesnica!???”, a scris Mirela Avram.

“Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace ! Ai plecat mult prea devreme Mircea Nan ! Cu multa tristete in suflet, un ultim omagiu”, au spus Vasile și Maria Ferne.

Dumnezeu să îl ierte!BaiaMare24.ro

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.