PROGRAM FACIAL DE ÎMBĂTRÂNIRE – La 12 ani de la dispariți, Paula Hîrda ar arăta ca în fotografie (FOTO)

0
1051

Poliţiştii maramureşeni continuă activităţile de căutare şi găsire a unei minore din Crasna Vişeului, Maramureş, reclamată dispărută în urmă cu 12 ani. Recent, prin îmbătrânirea facială computerizată, a fost realizat portretul acesteia.

Hîrda Iuliana Paula a dispărut în anul 2007 din parcul Grădina Morii, din municipiul Sighetu Marmaţiei, la vârsta de 4 ani, şi de atunci nu a fost găsită.

În cursul lunii ianuarie a.c., la solicitarea Biroului Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, specialiştii criminalişti au realizat portretul fetei dispărute prin îmbătrânirea facială computerizată, corespunzător vârstei de 16 ani.

Semnalmente: aproximativ 1,55-1,60 m înălțime, constituție astenică, ochi căprui, păr şaten.

Persoanele care pot oferi detalii despre minoră sunt rugaţi să sune la 112, la numărul de telefon 0262 – 207766, Biroul Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

18 mai 2007: Iuliana Paula Harda, 10 ani, Teceu Mic, județ Maramureş.

La data de 18 mai 2007 în jurul orei 19 în timp ce se afla la joacă în Parcul Grădina Morii din Sighetu Marmației (ce se află pe malul drept al râului Iza) a dispărut și până în prezent nu a fost găsită. La momentul dispariției era îmbrăcată cu un tricou de culoare albastru cu galben, pantaloni din material textil de culoare albastră cu motive florare de culoare albă, pantofi de piele întoarsă de culoare maro, iar pe cap avea o cordeluță din material plastic de culoare verde.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.