EXCLUSIV: Un tânăr din Maramureș a înfruntat gerul năpraznic ”ca-n plină vară” (FOTO/VIDEO)

0
880

Vremea a fost rece, geroasă dimineața și noaptea în Maramureș. Cel mai frig a fost la Târgu Lăpuș -16 grade Celsius, iar în Baia Mare, Sighetu Marmației, Seini și Șomcuta Mare au fost -13 grade Celsius, -12 la Baia Sprie, -10 la Ocna Șugatag, -9 în Pasul Prislop și Pasul Gutâi, -8 la Cavnic, -6 la Vișeu de Sus și -5 la Borșa.

Cu toate acestea astăzi dimineață, la ora 6, un cititor al site-ul nostru ne-a trimis o înregistrare video dintr-o stație de autobuz. Un tânăr îmbrăcat sumar a înfruntat gerul năpraznic fără să tremure sau să se plângă. Ceilalți călători care așteptau mijloacele de transport dârdâiau și erau înfofoliți mai ceva ca rușii din Siberia.

Cum va fi astăzi vremea

Vremea va fi astazi in judet predominant frumoasa, dar rece dimineata si noaptea, local geroasa. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari in cursul noptii.  Izolat, in zonele joase, va fi ceata asociata cu depunere de chiciura. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 2 grade, iar cele minime intre -11 si -6 grade.


Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.