EXCLUSIV: CAMERE SUPRAVEGHERE – Două femei din Borșa susțin că ar fi fost abuzate și agresate de polițiști în stradă. Polițiștii susțin altceva

0
1442

În cursul nopții de luni spre marți pe adresa redacției noastre am primit două sesizări venite de la Borșa. Două femei, Anca și Noemi, ne-au scris că ar fi fost agresate de un echipaj al poliției din Borșa. De cealaltă parte, polițiștii susțin că au intervenit legal pentru că a refuzat să se legitimeze dar și să meargă la sediul poliției pentru legitimare.

Ce spun femeile, una fiind minoră

”Din păcate, asta-i Poliția Română. Bruscarea și abuzarea ne-a adus pe mine și pe Anca într-un punct în care nu ne-am imaginat vreodată că o să ajungem. Asta e țara în care trăim. Coruperea și comunismul încă dominând. Uitați-vă cum un agent de poliție al orașului Borșa, agresează fără niciun motiv. Erau simple trecătoare pe Aleea Tineretului. Singura lor greșeală a fost că nu i-au zâmbit frumos domnului agent” au scris femeile.

Ce spune poliția

Echipajul de siguranță publică a intervenit la un incendiu izbucnit într-un bloc la un apartament. Ajunși la fața locului, polițiștii au auzit dintr-un apartament vecin că muzica era dată foarte tare. L-au rugat pe proprietar să dea muzica mai încet. Acesta a oprit-o pentru câteva minute, ulterior repornind-o. Polițiștii s-au reîntors la apartamentul respectic și au vrut să îl legitimeze pe bărbat. Acesta a refuzat și a adresat cuvinte jignitoare.

În fața blocului, era fiica bărbatului care filma cu un telefon mobil. Polițiștii au vrut să o legitimeze iar aceasta a refuzat. Echipajul de siguranță publică a încercat să o ducă la sediul poliției pentru identificare. La un moment dat o altă femeie le-a spus că aceasta este minoră, aceasta fiind lăsată.

Într-un final, atât proprietarul apartamentului cât și femeia au fost sancționați contravențional pentru refuz de legitimare.

vom reveni

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.