EXCLUSIV: Accident grav între Stejarul și Șomcuta Mare. Un microbuz cu şapte cetăţeni din Republica Moldova s-a răsturnat pe plafon (GALERIE FOTO)

0
2759

Un grav accident de circulație a avut loc în jurul orei 19.30, pe DN 1C, între zona Stejarul și orașul Șomcuta Mare.

Din primele informații, două autovehicule, un microbuz de transport persoane şi un Volkswagen, ar fi intrat în coliziune.

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe plafon, în șanț.

La fața locului se află mai multe echipaje de poliție și medicale. Există posibilitatea să existe și persoane încarcerate.

În microbuzul implicat în accident se aflau şapte persoane din Republica Moldova, care călătoreau spre casă, pentru a petrecere sărbătorile de iarnă pe rit vechi.

Potrivit primelor informaţii, şoferul Volkswagenului a pierdut, inexplicabil, controlului volanului şi a ajuns pe contrasens, intrând în coliziune cu microbuzul, care a ajuns în decor, răsturnându-se pe plafon.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind zero în ambele cazuri. Însă, tânărul şofer al autoturismului se manifesta ciudat, el fiind dus la spital pentru recoltare de urină şi sânge, fiind bănuit că ar fi consumat substanţe interzise.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.