EXCLUSIV: Autoutilitară incendiată pe strada Păltinișului din Baia Mare. O cameră de supraveghere a surprins făptașii (FOTO/VIDEO)

0
579

Răsturnare de situaţie în cazul incendiului produs azi noapte pe strada Păltinişului din Baia Mare. Pompierii au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară parcată.

Dacă iniţial se credea că focul a fost produs din cauza unui scurtcircuit, înregistrările video surprinse de o cameră de supraveghere a aruncat în aer întreaga anchetă.

Pe imaginile video se vede clar cum un individ fuge de lângă vehicul în momentul în care acesta este cuprins de flăcări.

Anterior incendierii, aceleaşi camere au surprins un autoturism, în care se aflau două persoane, care se plimba în zona respectivă.

Surse din rândul anchetatorilor ne-au declarat că proprietarul maşinii incendiate ar fi fost ameninţat în repetare rânduri. Băimăreanul lucrează de ceva vreme în străinătate în construcţii.

Informaţia privind cauza izbucnirii focului, şi anume folosirea intenţionată a sursei de aprindere, ne-a fost confirmată şi de reprezentanţii ISU Maramureş.

Ancheta a fost preluata de poliţiştii Biroului Criminalistic din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.