CRIMĂ CU PREMEDITARE: Lucrări de reabilitare făcute de mântuială pe DN18 la Moisei. Oamenii își rup picioare, iar șoferii pot muri la orice pas (FOTO/VIDEO)

0
1437

Firma care s-a ocupat de reabilitarea și modernizarea DN18 Moisei – Borșa a intrat în procedura de insolvență. Informația a fost confirmată Prefecturii Maramureș încă de la începutul lunii decembrie 2018 de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. De atunci și până astăzi nu s-a găsit nicio soluție care să remedieze lucrările făcute de mântuială de compania respectivă.

Cititorii noștri ne-au trimis astăzi fotografii și imagini video din zona localității MOISEI, acolo unde pur și simplu lucrările făcute de mântuială pun viața locuitorilor, dar și a șoferilor în mare pericol.

“Au fost sincope pe drumurile naționale care s-au rezolvat. Probleme sunt pe DN18 Moisei – Borșa, unde firma constructoare a intrat în procedura insolvenței. Am primit o adresă din partea Primăriei Moisei, cum că nu au finalizat lucrările și am vorbit cu primarul de acolo, au făcut adrese către DRDP Cluj și CNAIR, sper să se rezolve lucrurile. Firma a intrat în faliment și datorită lucrărilor prost făcute de la Fărcașa, de la depozitul ecologic. Cei de la Moisei ne-au transmis o adresă în care ne arată unele sincope care există pe acest drum, de la gurile de canal la borduri sau asfaltări”, a declarat în 6 decembrie 2018, prefectul Vasile Moldovan pentru AxaNews.ro.

“Au intrat în faliment și au rămas lucrări nefinalizate care acum sunt un pericol pentru moiseieni. Le-am atras atenția că nu au pus dale peste tot, iar dacă cade zăpadă și cineva își rupe piciorul sau ajunge în spital vor răspunde ei. Au venit în 6 decembrie să remedieze problemele, sper să o și facă. Nu știu ce se va întâmpla mai departe cu acest proiect, pentru că mai sunt lucrări de făcut. Și atunci trebuie alt proiect, alte licitații și asta durează. Nu știu dacă au drept de cesiune sau nu, că nu cunosc contractul. Cert este că pe Pecisna este pericol, acolo a fost făcut un dig mare, acum nu sunt puse acolo parapete și dacă este gheață cineva ar putea cădea cu mașina în râul Vișeu. Ei trebuie să semnalizeze aceste zone. Mai trebuie rezolvate accesele la proprietăți, semnalizări făcute etc”, a declarat primarul Moiseiului pentru AxaNews.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.