DE SĂRBĂTORI ÎN MARAMUREȘ – Canotorul Ivan Patzaichin alături de canotorul Vasile Tomoiagă, în cartierul Rădeasa (Vișeu de Sus)

0
1510

Ivan Patzaichin, 70 de ani, este îndrăgostit de România. An de an, fostul mare canoist petrece sărbătorile de iarnă împreună cu familia în diferite locuri din țară. De această dată, ”Amiralul flotei românești” a ales să-și petreacă sărbătorile de iarnă în cadrul de vis al Maramureșului, scrie Libertatea.

Fotografiile postate pe facebook de canotor au fost imediat preluate de presa centrală. Noi vă prezentăm o fotografie făcută alături de familia la care a venit să își petreacă Sărbătorile de iarnă – canotorul Gheorghe Tomoiagă din cartierul Rădeasa, Vișeu de Sus.

”Maramureș, plai cu flori, mândru ești în sărbători!”, a fost mesajul lui Ivan Patzaichin postat pe Facebook, după ce marele sportiv a vizitat mai multe locuri ”de poveste” din zona de nord a țării. Impresionat de frumusețea locruilor, dar și a oamenilor, Ivan Patzaichin a postat sub mesaj și o galerie foto în care a încercat să surprindă cele mai frumoase momente din locurile pe care le-a vizitat de sărbători.

cu Mocănița, pe Valea Vaserului

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.