EXCLUSIV / CAZ ÎNFIORĂTOR ÎN BAIA SPRIE / ACTUALIZARE: Un bărbat și-a violat fiica vitregă de 15 ani. Violatorul a fost arestat preventiv

1
1098

O faptă abominabilă a fost sesizată în 16 decembrie, în seara zilei respective poliţiştii din Baia Sprie l-au încătuşat pe tatăl vitreg, în vârsă de 50 de ani, care şi-ar fi violat fata vitregă de 15 ani.

Bărbatul a fost dus la audieri iar minora a fost examinată medico-legal, oribila faptă adeverindu-se.

“În baza probatoriului administrat, polițiștii din Baia Sprie au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 52 de ani, din oraș, urmând ca acesta, să fie prezentat instanței în cursul zilei de azi cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, după ce polițiștii din Baia Sprie s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea faptei”, a declarat Florina Meteş – IPJ Maramureş.

ACTUALIZARE 1

Bărbatul a fost prezentat instanței care a dispus arestarea sa preventivă.

ACTUALIZARE 2

”Minora a fost evaluată şi consiliată psihologic de specialiştii noştri din cadrul Serviciului Intervenţie în Regim de Urgenţă în Domeniul Asistenţei Sociale, urmând să îi fie asigurate în continuare şedinţe de consiliere psihologică. Având în vedere că tânăra a fost plasată într-un mediu securizant, în familia extinsă, reprezentanţii autorizaţi ai instituţiei noastre consideră că momentan nu se impune instituirea unei măsuri de protecţie specială în regim de urgenţă”, a arătat Adrian Mândru, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.