BUCURIE DE NEDESCRIS: Sindicaliștii de la SNPR Decus au adus zâmbete pentru șase copii ai unei familii nevoiașe

0
774

Ca în fiecare an, sindicaliștii de la SNPR Decus Maramureș aduc un zâmbet pe chipurile copiilor din familiile nevoiașe ale județului.

”Astăzi am hotărât după ce am avut o discuție cu un coleg să mergem să vedem o familie nevoiașă, din Vişeu de Sus, cu mulți copii și cu o situație materială precară. DECUS Maramureș dorim să facem sărbători frumoase acestor familii, iar astăzi a fost începutul.

Familie pe care am văzut-o astăzi este formată din mamă (unic întreținător) și șase copii. Mama nu lucrează. Cei șase copii au vârste între 7 luni și 9 ani (băiețel – 9 ani, băiețel – 8 ani, fetiță – 8 ani, fetiță – 7 ani, fetiță – 6 ani, fetiță – 7 luni).

Cele șapte suflete trăiesc într-o singură cameră iar lângă aceasta este o bucătărie mică și o cameră de baie foarte, foarte mică.

Noi astăzi am făcut un prim pas și le-am adus zâmbete uriașe pe chipurile celor mici. Totuși, cine dorește să fie alături de noi o poate face oricând. Avem nevoie de haine pe copii, un aspirator, un cuptor cu microunde, o mobilă de bucătărie, alimente, dulciuri” ne-a declarat Ion Tomoiagă, președintele DECUS Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.