DIN SUFLET PENTRU SUFLET – Bunicii de la Căminul de Bătrâni din Baia Sprie au primit daruri de la elevii Colegiului Tehnic “Anghel Saligny” (GALERIE FOTO)

0
435

În prag de Moș Nicolae, elevii Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” din Baia Mare au adus zâmbete în sufletul seniorilor de la Căminul de Bătrâni din Baia Sprie.

Din respect pentru ceea ce reprezintă ei și argintul pe care îl poartă la tâmple, bunicii de la Căminul de Bătrâni din Baia Sprie au fost colindați de elevii de la clasele de handbal, acesta fiind un moment plin de emoție și încărcătura spirituală. Elevii au prezentat un program artistic în care au fost cuprinse Colinde de Crăciun pregătit de prof. Botiș Adriana. De asemenea, elevii le-au dăruit cadouri persoanelor vârstnice din Căminul de Bătrâni, seniorii răsplătindu-i pe aceștia cu sentimente sincere de emoție.

Potrivit reprezentanților Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” din Baia Mare, activitate face parte din cadrul proiectului „Un dar pentru fiecare”. Proiectul se desfășoară anual de către directorii prof.ing.Alina Neamț, director adjunct prof. Marius Bărcuteanu și coordonatorii proiectului prof.Antonela Sabou Hruban și prof. Dariana Cristian.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.