PREMIERĂ: Bărbat înecat în râul Iza la Sighetu Marmației în zona podului Ronișoara (ACTUALIZARE)

0
623

Descoperire macabră astăzi în jurul prânzului în râul Iza pe raza orașului Sighetu Marmației, în zona podului Ronișoara.

La fața locului au sosit echipajele pompierilor militari care au scos cadavrul la mal. Polițiștii au reușit rapid să stabilească identitatea bărbatului în vârstă de 70 ani.

Cercetările sunt în plină desfășurare pentru a afla cum anume a murit bărbatul. Cadavrul a fost dus la morgă pentru stabilirea necropsiei.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Astăzi, Poliția municipiului Sighetu Marmației a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în râul Iza se află cadavrul unei persoane. În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că este vorba de o persoană de sex masculin de aproximativ 70 de ani. Asupra cadavrului au fost găsite un act de identitate și un permis de pescuit.

Din verificări a reieșit faptul că acesta a plecat în după-amiaza zilei de 27.11.2019 la pescuit și nu s-a mai întors la domiciliu. În urma examinării exterioare nu se observă urme de violență. Cadavrul a fost depus la morga spitalului Sighetu Marmației în vederea efectuării necropsiei.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.