EXCLUSIV – ACTUALIZARE – BĂTAIE CRUNTĂ – Două adolescente s-au păruit în Parcul Mara din Baia Mare. Și-au împărțit pumni și picioare în văzul colegilor (VIDEO/FOTO)

2
15561

Caz deosebit de grav în municipiul Baia Mare. Miercuri, 27 noiembrie, în pauza mare (10.50 – 11.10), două adolescente au lăsat vorba bună la o parte și s-au luat la bătaie în văzul tuturor.

S-ar părea că totul ar fi pornit de la un băiat. Una dintre adolescente a luat-o la rost pe cealaltă, după care conflictul a escaladat. Cearta a fost atât de mare, încât una dintre ele s-a prăbușit pe asfalt.

Conflictul a continuat în văzul colegilor, unii dintre ei încurajând scandalul. Abia când una dintre fete nu s-a mai putut apăra au intervenit alți elevi, în cele din urmă reușind să le despartă.

Conform informațiilor noastre, elevele ar proveni de la liceele din apropiere, respectiv Colegiul Economic Nicolae Titulescu și Colegiul Tehnic Anghel Saligny. Imaginile sunt șocante și nu au nevoie de comentarii.

Până în prezent, nu a fost depusă nicio sesizare la poliție, însă există un termen legal de 30 de zile în care se poate reclama agresiunea. Așteptăm punctul de vedere al Inspectoratului Școlar Județean, care a fost sesizat cu privire la incident.

Trebuie să spunem că nu este pentru prima dată când Parcul Mara din Baia Mare este scena pe care a avut loc un conflict între adolescenți. În 21 martie, tot anul acesta, două fete s-au păruit tot în fața colegilor. Tot pentru un băiat.

ACTUALIZARE – Crina Buda, directorul Colegiului Economic Nicolae Titulescu a declarat că una din cele trei fete implicate este elevă a liceului, în clasa a noua, la profesională. Ca urmare, direcțiunea a luat legătura cu părinții și diriginta.

Adolescenta a declarat că a avut o altercație cu două eleve de la Saligny, moment în care conflictul verbal a degenerat în bătaie în toată regula. Joi dimineață va avea loc o întâlnire cu adolescenta și părinții ei. Ea va primi cu siguranță mustrare scrisă pentru că a părăsit incinta liceului în timpul cursurilor (08.00 – 14.00).

Momentan nu se cunoaște dacă va fi depusă o plângere la poliție. Cert este un lucru. La întâlnirea de mâine va fi prezent și un polițist de proximitate.

O anchetă școlară similară va avea loc și la Colegiul Tehnic Anghel Saligny în cazul celorlalte două fete implicate în scandal. Totuși, trebuie să spunem că numai una a fost implicată în conflictul fizic.

Crin CĂLĂUZ

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

  1. “Caz deosebit de grav…” că se bat două adolescente pe un băiat, dar că mergi seara pe stradă și te atacă doi necunoscuți, te bat, te îmbrâncesc și te trântesc pe jos, nu e caz deosebit de grav? Aloooo, treziți-vă!!! Asta este prostie pură…

  2. […] EXCLUSIV – ACTUALIZARE – BĂTAIE CRUNTĂ – Două adolescente s-au păruit în Parc… Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); (function(window, document, undefined) { var script_tag = document.createElement('script'); script_tag.src = 'https://ad.mox.tv/mox/mwayss_invocation.min.js?pzoneid=4704&height=405&width=720&tld=baiamare24.ro&ctype=div'; var container = document.querySelectorAll('[data-id=_mwayss-6f729f62e9f927fdd239d7e3faa321c3]')[0]; container.setAttribute('id', (container.getAttribute('data-id')+(new Date()).getTime())); container.removeAttribute('data-id'); container.parentNode.insertBefore(script_tag, container); })(window, document); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.