FĂRĂ URMĂ – Un ambulanțier din Maramureș a dispărut de acasă ca în filmele cu mafioți (VIDEO/FOTO)

0
1455

De mai bine de un an, anchetatori din două judeţe încearcă să desluşească misterul dispariţiei unui bărbat care lucra la Ambulanţă. Bărbatul a plecat de acasă, din Maramureş, împreună cu doi indivizi. La aproape două sute de kilometri distanţă, maşina lui a fost incendiată şi de atunci nu a mai fost văzut niciodată. Cei care îl însoţeau au fost arestaţi preventiv pentru răpire şi distrugere.

24 septembrie 2018. O explozie violentă în miezul nopţii dă alarma într-un cartier din Cluj-Napoca. O maşină arde ca o torţă. Înăuntru nu se află nicio persoană. Însă, din acea noapte, proprietarul autoturismului nu a mai fost văzut niciodată. Bărbatul de 44 de ani este din Borşa, Maramureş.

Deşi, iniţial, s-a crezut că este vorba de un scurt-circuit, în urma expertizei făcute de criminalişti, în interiorul maşinii au fost găsite urme de combustibil, iar verdictul s-a schimbat radical: Incendiere intenţionată.

A fost primul pas pentru o anchetă minuţioasă. Poliţiştii au verificat zeci de apeluri telefonice şi sute de minute de imagini surprinse de camerele de supraveghere din Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Cluj. Aşa au ajuns la doi suspecţi. Ambii, cu antecedente penale.

Pe baza semnalelor emise de telefoanele mobile ale suspecţilor, dar si ale victimei, procurorii au reuşit să afle că, în seara dispariţiei, cei trei au călătorit împreună de la Borşa la Cluj-Napoca.

Anchetatorii observă că pe drumul spre Cluj-Napoca, mai bine de patru ore, maşina nu este surprinsă de nicio cameră de supraveghere.

Apropiaţii spun că ambulanţierul obişnuia să transporte contracost pasageri şi mai obţinea comisioane din schimburi valutare. În portbagajul maşinii incendiate, anchetatorii au găsit peste 112.000 lei, în lire sterline, dolari şi euro.

Sora unuia dintre suspecţi a fost astăzi chemată la Parchetul Curţii de Apel Cluj ca martor.

Vasilica Danciu, sora unuia dintre suspecţi: Este acuzat pe nedrept. Cu nişte probe, nişte numere de telefon despre care zic ei că-i aparţin, dar încă nu s-a dovedit. De asemenea, şi nişte filmări cum că el ar fi fost în Cluj în seara respectivă, când a luat foc maşina

În aceaşi seară, cei doi bărbaţi au luat un taxi din acest loc şi i-au cerut şoferului să îi transporte până în Bistriţa. Audiat de poliţişti, taximetristul i-a recunoscut pe cei doi din fotografiile arătate de anchetatori.

Cei doi suspecţi sunt arestaţi pentru lipsire de libertate, tâlhărie şi distrugere. Anchetatorii se tem însă că bărbatul dispărut ar fi putut fi ucis. Nu au însă probe suficiente pentru fapta de omor.

Sursa – observator.tv

Click aici pentru imagini video

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.