CAMPANIE PE FACEBOOK – Un maramureșean are probleme cu poliția după ce și-a făcut public votul

1
477

Situație inedită în Maramureș. Un cetățean are probleme cu oamenii legii după ce a făcut campanie pe Facebook, în ziua alegerilor.

“La Biroul Electoral Judetean nr.26 Maramures a fost depusa o sesizare cu privire la continuarea de catre un cetatean a campaniei electorale prin distribuirea pe reteaua de socializare a unei imagini cu buletinul de vot utilizat si cu stampila ”Votat” aplicata in patrulaterul aferent unui candidat. Sesizarea a fost admisa si inaintata pentru rezolvare la Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures, conform Deciziei Biroului Electoral Judetean Maramures nr.9 din 10.11.2019”, a detaliat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al BEJ Maramureș.

Nu a fost singura sesizare ajunsă la BEJ Maramureș. La Biroul Electoral Judetean nr.26 Maramures a fost depusa o sesizare cu privire la respingerea unei cereri, depuse de către un partid politic, de a obţine copii xerox a listelor electorale suplimentare utilizate în procesul electoral la Secţia de votare nr.150. “Sesizarea a fost admisa, iar Biroul Electoral Judetean nr.26 Maramures a dispus prin Decizia nr.10 din 10.11.2019, eliberarea de către presedintele biroului electoral al Secţiei de votare nr.150 a copiilor xerox a listelor suplimentare, reprezentantului partidului politic respectiv din biroul secţiei de votare”, a explicat Dan Bucă.

Crin CĂLĂUZ

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.