EXCLUSIV FOTO: MASCAȚII INTERVIN ÎN PARCAREA DE LA AUCHAN. Sălajean arestat pentru că vindea ecstasy în discotecile din Baia Mare

0
1416


Parcarea de la Auchan din Baia Mare s-a transformat într-o scenă desprinsă din filmele de acțiune.

Polițiștii cu cagule și înarmați până-n dinți au luat cu asalt parcarea centrului comercial. Acolo au săltat dintr-un autoturism două persoane (conform surselor noastre), un bărbat și o femeie, pe care i-au încătușat în câteva clipe.

Mașina lor este percheziționată chiar în aceste momente.

Trupele de intervenție din cadrul IPJ Satu Mare, sub coordonarea procurorilor DIICOT Satu Mare au organizat flagrantul. Practic, maramureşenii ar fi vândut droguri, ziua în amiaza-mare, tocmai unor poliţişti sub acoperire din Satu Mare.

ACTUALIZARE

În data de 8 noiembrie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au prins în flagrant un bărbat, de 30 de ani, din județul Sălaj, în timp ce vindea droguri de risc.

În fapt, polițiștii au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Baia Mare pentrudestructurarea unei grupări specializate în comercializarea de droguri de risc.Astfel, s-a efectuat o acțiune de prindere în flagrant, în parcarea unui magazincomercial din municipiul Baia Mare, județ Maramureș, în momentul în care un bărbat, de 30 de ani, din județul Sălaj, a încercat să vândă 100 de comprimate MDMA ( ecstasy), în schimbul sumei de  3 500 de lei.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că drogurile urmau sa fie valorificate în zona cluburilor si discotecilor din municipiul Satu Mare și Baia Mare, fiind aduse din Olanda.

În urma audierii persoanei în cauză, procurorul de caz a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

În cursul zilei de azi, Tribunalul Bihor a dispus arestarea preventivă a tânărului pe o perioadă de 30 de zile.Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.