FOTO/VIDEO EXCLUSIV: A ars cabana restaurant de la Pădurea Stejarul (ACTUALIZARE)

0
2087

Un incendiu violent a izbucnit în această seară la intersecţia DN 1C cu drumul comunal care duce spre Finteuşu Mare, la cabana de la Pădurea Stejarul, construită exclusiv din lemn. Pentru stingerea focului au intervenit pompierii din Şomcuta Mare, ajutaţi fiind de mai multe echipaje din Baia Mare.

Datorită intervenţiei prompte, pompierii au reuşit să localizeze incendiul. Pericolul de propagare a focului spre pădure fiind lichidat.

Traficul este închis pe DN1 C.

Circulaţia a fost preluată după circa 45 de minute.

ACTUALIZARE – ISU Maramureș

Aseară, pompierii băimăreni, alături de pompierii din Șomcuta, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o cabană de lemn situată pe DN 1 C, în localitatea Finteușu Mare. Flăcările au distrus circa 80 de metri pătrați de acoperiș din lemn, mobilier divers și aparatură electrocasnică. Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit electric al unui cablu defect.

În ultimele 24 de ore pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au mai intervenit la încă 2 incendii. Primul incendiu a fost la podul unei case în urma căruia au ars circa 8 metri liniari de grindă și diverse materiale textile, iar al doilea incendiu a fost în localitatea Pribilești. Flăcările au mistuit circa 1 hectar de vegetație uscată.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.