EXCLUSIV AUDIO/FOTO/VIDEO – Au cerut sprijin la 112. Credeți că l-au primit? Imagini incredibile pe DJ186 la Bârsana

1
1480

În ultimele 4 zile pe șoselele județului Maramureș și-au pierdut viața patru oameni. Principala cauză a tragediilor a fost VITEZA EXCESIVĂ (două cazuri)! Astăzi doi soți din Maramureș au cerut ajutor la 112 pentru a preveni o astfel de tragedie pe drumul județean 186. Credeți că l-au primit? Nici vorbă. Au avut parte în schimb de replici pline de savoare venite din partea operatoarei 112 de la Serviciul de Telecomunicații Speciale Maramureș: ”Nu cumva a evitat o groapă?!”

DJ 186 STRÂMTURA – BÂRSANA

Astăzi, 21 octombrie 2019. Suni la 112 pentru a preveni producerea unei tragedii pe drumul județean Vadu Izei – Săcel.

Șoferul unui autoturism VW înmatriculat în județul Maramureș circula haotic kilometri întregi. Tăia curbele, circula sute de metri pe sens opus, milimetric a evitat impactul cu un autotren, iese în decor prin stânga direcției de mers. Oprește pe sensul opus de mers, semnalizând dreapta. Se răzgândești, semnalizează stânga, apoi iar dreapta, iar stângă. Apoi, calcă pedala și circula cu o sută de kilometri la oră prin localitate. Este la un pas de intra în niște mașini parcate în afara șoselei, în dreapta lui de mers.

Oamenii, de bună credință, sună la 112. Preț de cinci minute, întrebări peste întrebări. Nicio reacție din partea autorităților. Șoferul VW-ului, cu bulinuță de începător își continuă nestingherit drumul infernal, punând viața a zeci de oameni în pericol.

”Nu cumva a evitat o groapă? Nu doamnă, nu”. Iar discuția cu operatoarea 112 este pur și simplu haluncinantă. Vă lăsăm pe dvs să o ascultați, în exclusivitate, în cele ce urmează:

Vom reveni cu punctul de vedere al STS Maramureș

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] EXCLUSIV AUDIO/FOTO/VIDEO – Au cerut sprijin la 112. Credeți că l-au primit? Imagini incredi… Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); (function(window, document, undefined) { var script_tag = document.createElement('script'); script_tag.src = 'https://ad.mox.tv/mox/mwayss_invocation.min.js?pzoneid=4704&height=405&width=720&tld=baiamare24.ro&ctype=div'; var container = document.querySelectorAll('[data-id=_mwayss-6f729f62e9f927fdd239d7e3faa321c3]')[0]; container.setAttribute('id', (container.getAttribute('data-id')+(new Date()).getTime())); container.removeAttribute('data-id'); container.parentNode.insertBefore(script_tag, container); })(window, document); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.