CUTREMURĂTOR – FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Accident mortal pe drumul spre Cavnic. Motociclist, autoturism și ambulanță implicate

1
5453

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul Baia Sprie – Cavnic, pe raza localității Șurdești.

Din primele informații se pare că în accident au fost implicate trei vehicule: o motocicletă, un autoturism și o autosanitară a Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș.

Motociclistul a fost preluat de un echipaj SMURD și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Traficul rutier este blocat.

ACTUALIZARE

Conform unor informații primite de la fața locului se pare că șoferul autoturismului s-a lovit lateral de autosanitara Serviciului Județean de Ambulanță, după ce motociclistul a lovit autoturismul în plin. Menționăm că informațiile încă nu au fost confirmate.

Cert este faptul că motociclistul este din județul Sălaj și acum este la UPU Baia Mare.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Din păcate încă un tânăr a decedat în urma unui accident rutier produs în această după amiază, la ieșire din localitatea Surdești.

La doar 29 de ani, un motociclist care a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat in coliziune cu un autoturism condus din sens opus, a suferit leziuni incompatibile cu viața. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Practic, motociclistul, domiciliat în Zalău, a efectuat manevra de depășire a unei autoutilitare, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un sighetean de 30 de ani, care la rândul lui a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul al Serviciului de Ambulanță. Motociclistul a fost transportat la spital unde, la scurt timp a decedat. Conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului.

ACTUALIZARE

Ultima postare pe pagina de soc ializare a tânărului motociclist din Zalău era din județul Maramureș. Fusese să vadă Lacul Albastru din Baia Sprie. ”Ultima zi de concediu!” și-a intitulat postarea. Vasile M. și-a aniversat ziua de naștere în urmă cu 12 zile (8 octombrie)

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.