EXCLUSIV: DOI BORȘENI ARESTAȚI ÎN DOSARUL DISPARIȚIEI UNUI AMBULANȚIER DIN BORȘA. NU S-A GĂSIT CADAVRUL. VEZI DETALII ȘOCANTE!

1
1701

În 21 august 2019 am publicat informații în exclusivitate despre perchezițiile ce aveau loc pe raza orașului Borșa, județul Maramureș. Informațiile ne-au fost confirmate, însă nimeni nu a suflat o vorbă despre ce dosar ar fi vorba.

Conform informațiilor noastre, o zi mai târziu, pe 22 august 2019, procurorii clujeni ar fi revenit la Borșa. Însoțiți de trupele speciale bineînțeles. Aceștia s-ar fi întors la Borșa, nu cu mâinile goale, ci și cu o persoană: un suspect care a fost arestat preventiv la data de 22 august 2019. Totul la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Mai mult, conform informațiilor noastre, pentru un alt borșean s-a propus arestarea preventivă, se pare că în lipsă.

Deocamdata nimeni nu spune despre ce dosar este vorba. Ce spun oamenii în Borșa însă, este extrem de interesant. Noi prezentăm aceste lucruri cu toate că, repetăm, nimeni nu a confirmat oficial informațiile.

Așadar, în Borșa, oamenii spun că persoanele respective ar fi cercetate în dosarul dispariției borșeanului Vlad Ioan, ambulanțier. Mai mult, aceeași oameni vorbesc că în curtea unuia dintre aceștia ar fi fost găsită îngropată o sumă importantă de bani. Se vorbește totodată și de niște imagini surprinse de camerele de supraveghere ale unui borșean plecat la muncă în Spania. Acestea se pare că i-ar fi surprins pe cei doi suspecți și pe persoana dispărută. Rămâne de văzut dacă toate acestea se vor fi confirmate sau infirmate și oficial.

Vă reamintim că Vlad Ioan, ambulanțier la Borșa, a dispărut în data 24 septembrie 2018.

ACTUALIZARE

Oficial site-ul nostru a aflat și alte detalii despre cazul dispariției ambulanțierului borșean. Conform anchetatorilor , în cauză sunt arestate două persoane: un bărbat în vârstă de 26 ani și unul în vârstă de 30 ani, ambii din Borșa.

În luna august 2019, polițiștii din Cluj au făcut percheziții pe raza județului Maramureș și au depistat un singur suspect. Ulterior, a fost depistat și celălalt. Ambii au fost reținuți imediat după depistare.

Cei doi sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de distruger, tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal. Conform surselor noastre se pare că suspecții și ambulanțierul ar fi pornit împreună spre Cluj. Există indicii temeinice că bărbatul dispărut ar fi fost obligat să îi ducă pe suspecți până în Cluj. Nu există deocamdată niciun indiciu că persoana dispărută ar fi fost omorâtă. Acesta e considerat tot dispărut.

Suspecții nu au recunoscut nimic iar anchetatorii au reușit să probeze până acum doar faptul că l-au obligat pe borșean să îi ducă până la Cluj Napoca. Infracțiunea de tâlhărie se referă la faptul că suspecții l-au forțat pe barbatul dispărut să îi ia în mașină, iar infracțiunea de distrugere la faptul că vehiculul a fost incendiat.

Așadar, cazul dispariției ambulanțierului borșean este departe de a fi soluționat. Neexistând probe până în momentul de față că ar fi fost ucis, neexistând cadavru, suspecții nu pot fi acuzați de comiterea infracțiunii de omor. Deocamdată…

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] EXCLUSIV: DOI BORȘENI ARESTAȚI ÎN DOSARUL DISPARIȚIEI UNUI AMBULANȚIER DIN BORȘA. NU S-A GĂSI… Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); (function(window, document, undefined) { var script_tag = document.createElement('script'); script_tag.src = 'https://ad.mox.tv/mox/mwayss_invocation.min.js?pzoneid=4704&height=405&width=720&tld=baiamare24.ro&ctype=div'; var container = document.querySelectorAll('[data-id=_mwayss-6f729f62e9f927fdd239d7e3faa321c3]')[0]; container.setAttribute('id', (container.getAttribute('data-id')+(new Date()).getTime())); container.removeAttribute('data-id'); container.parentNode.insertBefore(script_tag, container); })(window, document); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.