NENOROCIRE LA DĂMĂCUȘENI: O gospodărie arde ca o torță (foto/video – ACTUALIZARE)

1
7981

Incendiu violent la Dămăcușeni. O gospodărie este pur și simplu mistuită de flăcări uriașe chiar lângă Biserica din sat.

Pompierii militari de la Târgu Lăpuș intervin însă intensitatea flăcărilor este uriașă.

Cititorii noștri ne-au transmis că flăcările au cuprins întreg acoperișul imobilului.

ACTUALIZARE 1

Cum localitatea nu dispune de hidranți pompierii sunt nevoiți să meargă kilometri pentru a alimenta mașinile cu apă și a putea interveni.

Până realimentează sătenii aruncă apă cu gălețile.

La fața locului sunt și pompierii civili din Lăpușul Românesc. Flăcările au cuprins întreg imobilul format din casă și lângă o șură iar acoperișul acestora sunt pe punctul de a cădea.

Sătenii spun că proprietarii nu au reușit să scoată niciun bun din imobil. Ba mai mult, ar fi avut și sumă mare de bani în casă.

ACTUALIZARE 2

Flăcările au distrus 300 mp acoperiș din lemn învelit cu tablă, 15 tone fân, 2 tone de cereale, textile, unelte agricole. Totodată, flăcările s-au extins și la casa învecinată distrugând 15 mp ștablon.

Au intervenit 7 autospeciale în total (una de la Detașamentul Baia Mare, 2 de la Târgu Lăpuș, SVSU Lăpuș, Băiuț, Copalnic Mănăștur și Târgu Lăpuș.

Cauza probabilă scurt circuit.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] NENOROCIRE LA DĂMĂCUȘENI: O gospodărie arde ca o torță (foto/video – ACTUALIZARE) Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.