EXCLUSIVITATE: Polițiștii care au tras cu pistoalele sunt din Capitala veniți să prindă contrabandiști cu mașini civile (foto)

1
1721

Sursele noastre ne-au informat că la Poienile de Sub Munte au fost 16 polițiști veniți din Capitală și din județele învecinate. Aceștia ar fi coordonați de un ofițer venit tot de la București. Marea majoritate ar fi polițiști de la rutieră.

De altfel, avem șoferi care ne-au povestit ca mașinile civile, neinscripționate. Astăzi toată ziua au fost verificate autoturismele și șoferii din zona Maramureșului Istoric. Au fost date amenzi din cate știm noi pentru centură, folii etc. Ba mai mult, avem un cititor care ne-a spus că circula spre Poienile de Sub Munte când șoferul unui autoturism a semnalizat dreapta, a depășit iar apoi a pornit semnalele acustice și luminoase. L-a tras pe dreapta și i-a suspendat permisul de conducere.

Așa s-a ajuns și la incidentul grav petrecut spre seara, la ora 18.06, în cătunul Luhei din Poienile de Sub Munte când polițiștii au urmărit un vehicul de teren neînmatriculată, șoferul nu deținea permis de conducere.

În imaginile video primite de la cititorii noștri, în această seară o coloană de mașini cu polițiști treceau prin localitate. Localnicii spun că dintr-o mașină de poliție un deget mijlociu era scos pe geamul lateral al mașinii.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.