EXCLUSIV: Mătușa fetiței decedate ar fi provocat accidentul. Micuța se pregătea de examenul de capacitate (foto/video)

2
2239

Conform unor informații de ultimă oră se pare că vinovat de producerea tragediei de pe drumul național 18, dintre Leordina și Petrova, ar fi fost chiar șoferița decedată, de loc din Ieud.

Aceasta conducea dinspre Leordina spre Petrova cu toate că, localnicii susțin că ar fi văzut-o consumând alcool în Leordina. Totodată, în portbagaj avea o ladă plină cu sticle de bere.

Șoferița era mătușa celor doi copii din autoturismul pe care-l conducea: fetița de 13 ani și fratele acesteia.

Martorii susțin că s-ar fi angajat într-o depășire pe o porțiune de drum drept, în viteză și fără să se asigure. A izbit în plin un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului violent, cele două mașini au fost pur și si simplu dezmembrate. Motorul uneia a fost aruncat la zeci de metri de autoturism.

Șoferița a decedat pe loc, iar nepoata acesteia a fost declarată decedată deși medicii au încercat să o resusciteze zeci de minute. Micuța tocmai terminase clasa a VIII-a și se pregătea de examenul de evaluare. Fratele acesteia a fost transportat la spital cu multiple fracturi, fiind în stare gravă.

În cealaltă mașină, alte două persoane au rămas încarcerate, iar una a fost scoasă de ceilalți șoferi.

vom reveni cu informații oficiale de la IPJ Maramureș

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

  1. […] EXCLUSIV: Mătușa fetiței decedate ar fi provocat accidentul. Micuța se pregătea de examenul de … FOTO/VIDEO EXCLUSIV – TRAGEDIE DE RUSALII. Șase victime, o femeie și o fetiță decedate pe DN18 între Leordina și Petrova Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); […]

  2. Manelista obeza si proasta. Asta e cultura majoritatii celor din mediul rural, analfabeti care dupa ce pun gresie si faianta la Londra, mancand ca niste porci de prasila, isi iau masini cu volan pe dreapta si cred ca lumea e a lor. Pacat dar e si vina nepoatei, acelasi aluat de “emigranta” rurala pt 2 lei, care putea sa-i ceara grasanei sa fi atenta, sa nu bea si sa opreasca muzica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.