TREI ACCIDENTE ÎN CÂTEVA ORE: 13 victime, dintre care trei copii, la Groși, Mânău și Baia Mare (actualizare)

0
889

Două accidente rutiere grave s-au produs în același interval de timp pe raza localităților Groși și Mânău (oraș Ulmeni). În urma acestora, zece persoane au fost rănite, trei fiind copii.

GROȘI

Un accidentu rutier a avut loc în după-amiaza zilei de joi, la Groşi. Au fost implicare trei 3 autoturisme, rezultând 7 victime, dintre care 3 copii.

La faţa locului au intervenit 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanța Județean Maramureș si 2 echipaje de prim ajutor SMURD din Baia Mare .

Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, din fericire cu răni ușoare.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREȘ

Joi, la ora 16.30, un băimărean de 31 de ani, care conducea un autoturism pe raza localității Groși, nu a păstrat distanța de siguranță si a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 34 de ani, din Cărbunari, pe care îl proiectează în autoturismul condus în fața sa. În urma impactului, o pasageră şi trei copii din autoturismul condus de șoferul care nu a păstrat distanța de siguranță au fost transportați la spital.Șoferii nu se aflau sub influenta alcoolului.

MÂNĂU

Un alt eveniment rutier s-a petrecut la Mânău, implicat fiind un autoturism. Au rezultat trei victime, dintre care una cu sângerare, anunţă reprezententaţii ISU Maramureş.

La faţa locului intervin echipaje de prim ajutor SMURD din Baia Mare și Fărcașa și un echipaj de terapie mobilă intensivă SMURD. Totodată, pompierii militari din Fărcașa sunt la fața locului.

Toate cele trei victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. O victimă cu politraumatisme mai grave.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREȘ

Joi, în jurul orei 17.00 s-a produs un accident pe DJ182B, între localitățile Ulmeni și Mânău. Pe fondul vitezei excesive, un tânăr de 18 ani care conducea un autoturism a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț.Șoferul și doi pasageri de 44 și 51 de ani au fost răniți și transportați la spital. Șoferul nu se afla sub influența alcoolului.

BAIA MARE

La ora 22.10, un bărbat în vârstă de 36 ani care conducea un autoturism pe bd Independenței din Baia Mare, a pătruns în intersecția cu bd Decebal fără a respecta semnificația culorii roșii a semaforului electric aflat în funcțiune, și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar.

În urma impactului un pasager din mașina acroșată a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital. Șoferii nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

foto arhivă

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.