ȘOMCUTA MARE: Nu s-a asigurat la efectuarea unei depăşiri şi a provocat un accident (GALERIE FOTO)

0
774

Un tânăr de 18 ani, domiciliat în Şomcuta Mare, care conducea un autoturism pe strada Someş din oraş, a efectuat o depăşire fără a se asigura și a acroșat frontal un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 35 de ani. În urma impactului, autoturismul acroşat a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de o tânără de 18 ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto din prima maşină acroşată care a fost transportat la spital unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.

POLIŢIŞTII AU DEPISTAT UN ŞOFER CARE CONDUCEA CU O ALCOOLEMIE DE 0.97 MG/L ALCOOL PUR ÎN AERUL EXPIRAT

La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 16.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag , au oprit în trafic, o autoutilitară condusă de un bărbat de 48 de ani, din comuna Giuleşti.

În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că şoferul avea o concentraţie de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurilor legale, bărbatul a fost condus la Centrul de Permanență Medicală din localitatea Ocna Șugatag unde i-au fost recoltate probe de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.