DOUĂ LA CICÂRLĂU: Două autotrenuri și trei autoturisme distruse pe DN1C. Mai multe victime (foto/video)

0
751

Două accidente de circulație au avut loc într-un interval de câteva ore pe drumul național 1 C Baia Mare – Satu Mare, pe raza comunei Cicârlau. În total, cinci autovehicule au fost implicate, iar mai multe persoane au fost rănite.

La primele ore ale dimineții, în primul accident au fost implicate trei autovehicule au fost implicate, rezultând trei victime neîncarcerate. Una dintre mașini a ajuns pe plafon într-un șanț.

Victimele au fost preluate de echipajele Ambulanței și SMURD. La fața locului au fost si pompierii militari și poliția.

”În această dimineață, în jurul orei 06.10, un bărbat domiciliat în Bușag, în vârstă de 54 de ani, conducea un autoturism pe DN 1C dinspre Cicârlău către Ilba. În afara localității, pe o porțiune de drum în aliniament, a pătruns pe sensul opus de mers. Astfel, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un sătmărean în vârstă de 58 de ani, precum și cu un autoturism care circula în spatele acestuia, condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din Baia Sprie.

În urma coliziunii, ultimul autoturism a fost răsturnat în șanț. A rezultat rănirea șoferului care a pătruns pe contrasens, acesta rămânând internat, respectiv a unui pasager din același autoturism, care nu a necesitat internarea în spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Traficul a fost restricționat aproximativ o oră și 30 de minute” este comunicatul oficial al IPJ Maramureș.

După câteva ore, între Cicârlău și Bușag, în zona unei benzinării a avut loc un alt accident rutier în care a fost implicat un autotren și un autoturism. Cel din urmă a ajuns în decor.

Vom reveni

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.