ACUZAȚII GRAVE: Un băimărean cere dreptate după ce un vecin i-a spart ușa apartamentului (foto/video)

0
945

Din partea unui băimărean am primit imagini foto și video cu o faptă care s-a petrecut în data de 25 aprilie 2019, în jurul orelor 4.00 dimineata. Acesta ne-a povestit cu lux de amănunțe ce s-a întâmplat, cu mențiunea că la finele lunii trecute a depus și plângere penală împotriva vecinului care i-a produs o pagubă ce se ridică la suma de aproximativ 5.000 de lei.

Redăm în continuare ce a prezentat băimăreanul în plâgerea penală adresată Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare. ”Subsemnatul (…), domiciliat în Baia Mare, strada Mărășești (…), alăturat înaintez prezenta plângere împotriva numitului B. Cristian, domiciliat în Baia Mare, strada Mărășești (…) pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, prevăzută și pedepsită de articolul 253 din Codul Penal”.

Conform celor relatate de cititorul nostru în dimineața zilei de 25 aprilie 2019, vecinul de scară, în lipsa lui și fără niciun motiv, a mers la ușa apartamentului cititorului pe care a lovit-o în mod repetat, distrugându-o aproape în totalitate. Cititorul solicita ca vecinul lui să fie obligat la plata unor despăgubiri în valoare de aproximativ 5.000 de lei. Totodată, acesta menționează și faptul că are martori și că are și imagini foto și video cu vecinul lui cum se îndreaptă spre apartamentul lui.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.