PRIMUL BIZON ÎN STARTUL SEZONULUI MOTO: A schimbat benzile cu mașina și l-a dat de pământ pe un motociclist. Apoi a parcat liniștit (foto)

1
2127

Primul incident în trafic datorit lipsei de respect a multor dintre conducătorii auto față de motocicliști s-a și produs chiar în timp ce bikerii mărșăluiau liniștiți pe străzile din municipiul Baia Mare.

Incidentul s-a petrecut în zona unei bănci din Baia Mare, unde conform spuselor unor motocicliști, un șofer a intrat de pe banda doi direct într-o parcare, tăind calea motocicliștilor.

Vrem sa mulțumim individului care conducea masina din imagine pentru ca datorită lui prietenul nostru Mihai, un participant pașnic la parada de deschidere a sezonului moto, și-a trântit motorul de pământ. Datorită acestor indivizi, campaniile noastre au sens si vor continua. Și noi existam in trafic. Motocicliștii” ne-a scris un membru al Nord6Riders Baia Mare.

Conform acestuia după ce a parcat șoferul a plecat liniștit ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, fără să își ceară nici măcar scuze.

Motociclistul implicat în incident va sesiza poliția.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. Apar donatorii de organe, în fiecare an sunt nebuni pe 2 roți care își caută moartea! SUCCES DEMENȚILOR, cât de repede o să fie mai multe organe pentru cei care chiar vor să trăiască!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.