ÎNCEPE SEZONUL MOTO 2019: Un motociclist rănit în Baia Mare, găsit de un echipaj al Ambulanței

1
1385

Un accident de circulație s-a produs pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare, în zona benzinăriei Moll.

Din primele informații se pare că motociclistul ar fi căzut și a fost găsit de un echipaj al Ambulanței Baia Mare, care era în misiune.

Imediat au fost anunțați colegii lor de la SMURD. Un echipaj de prim ajutor a preluat motociclistul pentru a-i acorda îngrijiri de specialitate.

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 16.40. Astăzi în Centrul Vechi al municipiului are loc deschiderea oficială a sezonului moto 2019. Ca în fiecare an, au spus DA la eveniment motocicliștii din toate cluburile moto din județ, dar și din județele vecine, în total câteva sute de motoare.

Programul va include celebra de pe acum paradă moto, desfășurată pe principalele artere de circulație din municipiu, dorindu-se conștientizarea celorlalți participanți la trafic cu privire la prezența motocicliștilor pe drumurile din județ.

Serviciul Rutier Maramureș recomandă motocicliștilor maramureșeni să nu plece la drum niciodată fără echipament corespunzător. Și asta pentru că în cazul unui eventual accident rutier, echipamentul poate face diferența între viață și moarte.

Polițiștii rutieri recomandă, de asemenea, să nu se circule cu viteză excesivă, în special atunci când carosabilul este umed. Motocicliștii trebuie să păstreze o distanță sigură față de mașina din fața lor, trebuie să se ferească de unghiurile moarte, iar depășirea să se facă numai prin partea stângă.

Motocicliștilor li se mai recomandă să folosească întotdeauna semnalul de avertizare luminoasă la schimbarea direcției de mers.

foto Arhivă

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.