Cum parchează două polițiste la Borșa? Aflați în articol (FOTO CITITORI)

1
2698

Alte fotografii și mesaje ne parvin din micuțul orășel de la poalele masivului Pietrosul Rodnei. Și de această dată cititorii noștri ne arată modul în care se parchează pe străzile orașului, adeverindu-se faptul că fiecare își lasă autoturismul cam pe unde-l ”taie capul”!

Numai că de această dată un cititor a surprins tocmai una dintre autospecialele de intervenție ale Poliției Orașului Borșa. Poliția Națională!

Conform cititorului nostru la volan era o domnișoară polițistă. În dreapta, tot o domnișoară polițiștă. Cele două agente ere însoțite de cine credeți? Tocmai de un viitor polițist – elev aflat în practică la Poliția Orașului Borșa.

strada Nordului, oraș BORȘA

Dar să revenim. Polițiștele și elevul au lăsat autospeciala de intervenție parcă pe strada Nordului, lângă sediul Renel, deși în zonă indicatoarele amplasate nu le permitea acest lucru: trecere pentru pietoni, parcarea interzisă, oprirea interzisă. Nu știm ce urgență au avut pentru că, așa cum scrie cititorul nostru, semnalele acustice sau luminoase NU ERAU ÎN FUNCȚIUNE.

Și atunci ne mirăm că oamenii simpli parchează cum și unde vor. Exemple elocvente mai jos:

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.